Dainuokite iš visos širdies Lietuvos suaugusiųjų chorų konkurse

Ieškote galimybės parodyti savo vokalinius įgūdžius? Ieškokite Lietuvos suaugusiųjų chorų konkurse! Šis įdomus renginys jau netrukus, o jame kviečiami dalyvauti įvairaus amžiaus dainininkai. Jei aistringai mėgstate muziką ir norite patirti varžybų jaudulį, šis renginys kaip tik jums! Nekantraujame išgirsti jūsų nuostabų balsą.

Šiame konkurse bus galima dalyvauti keliose skirtingose kategorijose, įskaitant solinius ir grupinius pasirodymus. Žiūrovai taip pat kviečiami ateiti ir pasigrožėti pasirodymu! Nugalėtojus nustatys patyrusių teisėjų komisija, kuri kiekvieną pasirodymą vertins pagal įvairius dainavimo kriterijus. Visi dalyviai raginami kuo geriau pasitreniruoti, kad turėtų galimybę atsiimti pagrindinį prizą!

Tad ko laukiate? Dalyvaukite Lietuvos suaugusiųjų chorų konkurse ir parodykite pasauliui, koks nuostabus yra jūsų balsas! Atsiveskite draugus ir šeimos narius, kad palaikytų jūsų pasirodymą, arba tiesiog ateikite pasiklausyti puikios muzikos. Bet kuriuo atveju garantuojame, kad puikiai praleisite laiką. Užsiregistruokite jau šiandien ir pradėkite repetuoti – konkursas jau netrukus!

Laukiame jūsų Lietuvos suaugusiųjų chorų konkurse! Sėkmės ir smagių akimirkų!

europeade.lt

Learn More →